14 Şubat 2014 Cuma

KARNIYARIK BÖREK


ŞİMDİ BU SABAH Bİ KALKTIM AKLIMA İLK OLARAK MİLFÖY GELDİ NEDE ÇOK SEVERİM
SONRA BİRDE YUFKADAN YAPILAN KARNI YARIK BÖREK GELDİ Kİ KEZA ONUNDA GÖRSELİNİ ÇOK SEVERİM
DÜŞÜNDÜM,DÜŞÜNDÜM DEDİM Kİ BEN MİLFÖYÜN ÇITIRLIĞINI VE KARNI YARIK BÖREĞİN GÖRSELİNİ BİRLEŞTİREYİM
BAKALIM SONUÇ NE OLACAK 
ÖNCE MALZEMELERİ PAYLAŞALIM MI?
HADİ O ZAMAN :D




MALZEMELER

1-MİLFÖY (ben süperfresh tercih ediyorum)
2-beyaz peynir 250 gr (peynir tercihi size kalmış)
3-bir kaç dilim sucugu 4 e bölelim
4-çeri domates
5-biber
6-yumurta sarısı
   


HAZIRLANIŞI
 
1-MİLFÖYLERİ YUMUŞAYINCAYA KADAR BEKLETELİM
2-MİLFÖYÜN ORTASINA ÇİZGİ ŞEKLİNDE PEYNİR VE SUCUGU KOYUYORUZ
3-İKİ KENARI ORTADA BİRLEŞTİRİYORUZ ÜST KÖŞELERİDE ÇOK BASTIRMADAN KAPATIYORUZ
4-KAPATTIGIMIZ KENARI ALTINA GELECEK ŞEKİLDE YAGLADIĞIMIZ TEPSİYE DİZİYORUZ
5-ÜSTLERİNE YUMURTA SARILARINI SÜRÜYORUZ VE ORTASINI  BOYLAMASINA BIÇAKLA YARIP YARDIGIM YERİ ARALIYORUM
6-ARALADIĞIMIZ YERİ DOMATES VE BİBERLE SÜSLÜYORUZ
7-FIRINI 5 DK KIZDIRIYORUZ , MİLFÖY KIZGIN FIRIN İSTİYOR, ÜZERİ İYİCE KIZARANA KADAR PİŞİRİYORUZ ...
.....AFİYET  OLSUN....
FIRINA GİRMEDEN ÖNCE...


FIRINDAN ÇIKTIKTAN SONRA...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder