MUHALLEBİSİ İÇİN;
* 1 kilo süt
* 10 yemek kaşığı şeker
* 9 kaşık irmik
* limon kabuğu rendesi
* vanilya
* 1 kaşık tereyağ
PASTA TABANINI OLUŞTURMAK İÇİN;
* 2 paket burçak bisküvi
* 150 GR tereyağ
HAZIRLANIŞI;
1- burçak bisküvileri kırıklayın
2- tereyağını eritin, bisküvi ve tereyağını iyice harmanlayın
3- kelepçeli kabınızı margarinle iyice yağlayın
4- bisküvili karışımı kek kabına iyice yayın
5- başka bir tencerede irmikli muhallebiyi pişirin
6-biraz ılındıktan sonra kek kabına ilave edin 2-3 saat buzdolabında dinlendirin
7-üzerini sevdiğiniz meyvelerle süsleyin
VE AFİYET OLSUN !!! :)
WWOOWWW ELLERİNE SAĞLIK HARİKA GÖRÜNÜYOR
YanıtlaSil